Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, a revenit, sambata, pe teren dupa o pauza de doua luni si 10 zile, in meciul pe care echipa sa, Internazionale Milano, l-a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu Cagliari, in etapa a 18-a din Serie A, informeaza site-ul gruparii.
"Sunt fericit ca m-am intors pe teren dupa doua luni de absenta, chiar daca rezultatul nu e cel asteptat. Dupa 1-0 cu Cagliari am facut schimbari importante, iar dupa golul lui Ibrahimovic, partida putea sa se termine oricum, dar s-a terminat egal. Privim inainte cu optimism, pentru ca meciul urmator este intotdeauna cel mai important", a spus Chivu.

Internationalul roman a fost integralist in partida pe care Inter a terminat-o la egalitate, sambata, pe teren propriu, cu Cagliari, scor 1-1. Gruparea sardina a deschis scorul in minutul 65, prin Aquafresca, dar campioana Italiei a egalat prin Ibrahimovic, in minutul 77.

Chivu s-a accidentat la genunchiul stang la 1 noiembrie 2008, in meciul pe care Inter l-a castigat in fata Regginei, scor 3-2, iar primul consult a aratat ca el va fi indisponibil aproximativ 20 de zile. In urma unei rezonante magnetice s-a descoperit o leziune a ligamentului colateral intern de la genunchiul stang. Fundasul roman a urmat un program de recuperare, iar la 4 decembrie a revenit la antrenamente alaturi de restul lotului. In ultimele doua etape din 2008 ale Serie A, el a fost convocat de Jose Mourinho, dar de fiecare data a ramas pe banca de rezerve.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.