Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a declarat, vineri, agentiei NewsIn, ca formatia din Stefan cel Mare nu va face niciun transfer in aceasta pauza competitionala, asta doar in cazul in care niciun jucator important nu va parasi echipa

"E liniste acum la Dinamo. E foarte bine ca avem liniste la echipa. Nu pleaca nimeni si nici nu vine nimeni. Eu am lotul complet si sunt multumit de el. Daca nu va pleca niciun jucator, nu vom face nicio achizitie", a spus Rednic.

Tehncianul dinamovist a mai afirmat ca daca pana pe 20 ianuarie, atunci cand echipa pleaca in primul cantonament, Ropotan nu va fi transferat, atunci mijlocasul va ramane in Stefan cel Mare: "Nu stiu inca daca va pleca Ropotan, nu e treaba mea, e treaba conducerii. Oricum, daca va pleca, va veni cu siguranta alt jucator pe postul lui. Am studiat foarte bine aceasta problema in perioada asta, avem mai multe variante din strainatate. Nu comentez daca va veni Soava, pentru ca nu vreau sa se interpreteze ca vreau eu un jucator anume, pentru ca apoi le creste foarte mult pretul. Daca Ropotan nu se transfera pana pe 20 ianuarie, atunci el va ramane la Dinamo".

Mircea Rednic spune ca fundasul Lucian Goian se va prezenta la reunirea lotului: "Toti jucatorii, inclusiv Lucian Goian, Blay si Bostina se vor prezenta pe 12 ianuarie la reunire. Vom vedea atunci ce decizii vom lua in privinta lor. Blay a refuzat prima noastra oferta de prelungire si urmeaza sa mai negociem cu el. Si Bostina e in ultimele sase luni de contract si discutam cu el o posibila prelungire".

Antrenorul dinamovist a negat zvonurile conform carora Nicolae Mitea ar pleca in aceasta iarna de la Dinamo: "Mitea a fost mult timp accidentat si el mai are nevoie de o perioada de refacere. Eu ma bazez pe el in retur, la fel ca pe fiecare fotbalist din lotul lui Dinamo. Nu s-a pus problema ca el sa fie cedat in alta parte".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.