Fostul vicepresedinte al CA al Rapidului, Alexandru Bunea, care a participat joi la sedinta CA a clubului, a declarat vineri agentiei NewsIn ca pe adresa clubului nu a sosit nicio oferta concreta pentru vreunul dintre jucatorii giulesteni

"Nu exista nicio oferta oficiala pentru vreun jucator de la Rapid. De achizitii nici nu poate fi vorba in actuala situatie, in care se pune accent pe reducerea costurilor", a spus Bunea, care a precizat ca a participat la sedinta Consiliului de Administratie de joi seara "in calitate de prieten al domnului Toma".

Referitor la sursa din care se vor plati banii pentru rezilierea contractului lui Peseiro, peste 300.000 de euro net, dupa cum a anuntat Constantin Toma, Bunea a afirmat: "Din banii incasati din vanzarea unui jucator, alta solutie nu e".

Intrebat daca s-a convenit asupra jucatorilor de care clubul este dispus sa se desparta din cauza salariului prea mare, Bunea a replicat: "La sedinta nu s-a discutat despre rezilierea anumitor contracte, pentru ca nu se poate face acest lucru unilateral. Se intentioneaza diminuarea costurilor, adica salariile lor, chiriile pe care le plateste clubul pentru ei si facturile telefonice suportate de club".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.