Internationalul francez Franck Ribery a condus autocarul lui Bayern Munchen, in care erau toti colegii sai, dar calatoria a fost scurta deoarece jucatorul a lovit masina de mai multe semne de circulatie din parcarea hotelului unde sunt cazati in Dubai

Jucatorii lui Bayern asteptau in autocar sa plece de la hotel la terenul de antrenament, iar Ribery s-a urcat in locul soferului. Acesta a vrut sa faca un tur al complexului hotelier, dar a ratat manevra si a acorsat doua panouri cu indicatoare si a lovit un stalp de beton.

Potrivit sursei citate, care a prezentat si fotografii cu pagubele facute de jucator, conducerea hotelului s-a plans la managerul general al lui Bayern, Uli Hoeness, deoarece francezul nu avea permis de conducere pentru autocar.

"A vrut sa faca o gluma, s-a putut antrena normal. Din fericire, nimeni nu a fost ranit, chiar el s-a speriat de accidentul produs", a afirmat antrenorul echipei, Jurgen Klinsmann.

Ribery este cunoscut pentru glumele pe care le face, iar una dintre victimele sale a fost chiar fostul capitan al echipei Oliver Kahn, pe care a turnat o galeata de apa, iar dupa finala Cupei Germaniei din 2008 s-a prefacut ca vrea sa fure trofeul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.