Mai multe meciuri de fotbal din Franta au fost amanate din cauza zapetii si a gerului patrunzator, ele urmand sa fie reprogramate de Comisia pentru Competitii, dupa cum a anuntat, vineri, Liga Profesionista franceza

Partida Valenciennes-Caen, din etapa a 20-a a Ligue 1, care trebuia sa se joace sambata, a fost amanata pentru ca suprafata de joc este inghetata si nu se poate juca, meciul urmand sa fie reprogramat.

Alte 5 meciuri din liga a II-a franceza au fost amanate din cauza ninsorilor abundente si a frigului din Franta, partide ce trebuiau sa se joace vineri seara: Chateauroux-Angers, Sedan-Troyes, Dijon-Amiens, Reims-Strasbourg si Metz-Ajaccio.

De asemenea, alte 8 jocuri din ligile inferioare vor fi reprogramate de forurile franceze: Calais-Niort, Laval-Beauvais, Libourne/Saint Seurin-Entente, Croix Savoie-FC Paris, Louhans-Sete, Pacy sur Eure-Gueugnin, Cassis-Creteil si Bayonne-Istres.

Conditiile meteorologice au creat probleme in Franta si in timpul meciurilor din cupa, disputate saptamana trecuta, cand partidele Olympique Lyon-Concarneau si Ponit de Roide Vermondans-Ajaccio au fost amanate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.