Presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca la turneul final din Croatia pariaza pe o clasare in primele 12 locuri a nationalei masculine antrenate de Aihan Omer

"Eu pariez pe o clasare in primele 12 locuri. Cunoscand echipa, ambitia pe care o are, felul in care s-a pregatit, spun ca acolo ar fi locul. Obiectivul echipei la acest turneu final ar fi clasarea in primele trei in grupa si, automat, calificarea in urmatoarea faza a competitiei. Evident ca absenta lui Alin Sania este importanta, dar stiu ca echipa va lupta", a afirmat Cristian Gatu.

Romania va participa in perioada 16 ianuarie-1 februarie la Campionatul Mondial din Croatia, unde face parte din Grupa A, alaturi de Franta, Ungaria, Australia, Slovacia si Argentina. Ultimul Campionat Mondial la care a participat nationala masculina a avut loc in 1995, in Islanda, cand romanii au terminat pe locul 10. Cota selectionatei tricolore pe site-ul bet-at-home este de 300 la 1 la castigarea titlului mondial.

Federatia Romana de Handbal si compania austriaca bet-at-home.com au semnat, vineri, un parteneriat de sponsorizare. Acest angajament este valabil pe un an, iar numele campionatului national de handbal va fi Liga Nationala bet-at-home.com, in timp ce la echipele nationale numele companiei va fi prezent pe echipament. In cadrul conferintei de presa organizata cu ocazia acestui parteneriat a fost prezentat si echipamentul nationalei masculine. Astfel, elevii lui Aihan Omer vor avea la dispozitie trei modele, tricou rosu, galben sau bleu, in timp ce sortul este negru. Presedintele Cristian Gatu a afirmat ca incepand cu 2009, echipamentul echipelor nationale se va schimba pentru a avea exact culorile de pe steagul Romaniei.

Compania austriaca are contracte de sponsorizare in diferite sporturi ca fotbal, tenis, dar si ski. Astfel, bet-at-home.com este sponsorul principal al nationalei de fotbal a Bulgariei, dar si al clubului polonez Wisla Cracovia. In handbal, compania are contracte cu formatia ungara Pick Szeged, dar este si sponsorul principal al Ligii Campionilor. De asemenea, noul parterner este si sponsorul principal al Campionatului Mondial din Croatia.

bet-at-home.com este primul sponsor strain pentru Federatia Romana de Handbal


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.