Cel putin in opinia lui Gedrius Arlauskis, portarul Unirii Urziceni, care a declarat vineri ca, jucatorul echipei Dinamo Bucuresti, Bogdan Lobont, este cel mai valoros goalkeeper din campionatul intern.

"Cred ca Lobont e cel mai bun portar din Liga I. Eu sunt mai in forma, dar el este mai valoros. Avem stiluri diferite si nu cred ca pot invata ceva de la el. Fiecare portar este diferit in stilul sau", a spus Arlauskis.

La randul sau, atacantul Marius Bilasco a afirmat ca echipa sa nu se va da la o parte in a castiga campionatul daca pe final i se va ivi aceasta ocazie: "Locul doi poate e mai bun pentru ca vom fi mai motivati in retur. Daca spre final vom fi aproape de locul intai, vom incerca sa-l castigam. In opinia mea, cea mai buna echipa din tur a fost CFR".

Golgheterul Unirii Urziceni, Marius Onofras, a fost de parere ca formatia pregatita de Dan Petrescu are toate atuurile de a se bate la titlu in acest sezon: "Putem juca de la egal la egal cu granzii, avem resurse, suntem echipa buna, avem si antrenor bun, si cu putin noroc putem repeta jocul din tur".

Lotul pregatit de Dan Petrescu s-a reunit, vineri, la Institutul National de Medicina Sportiva, acolo unde 21 de jucatori au efectuat vizita medicala pentrul returul Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.