Brazilian Zico a fost numit, vineri, in functia de antrenor principal al gruparii TSKA Moscova, unde il va inlocui pe rusul Valery Gassaev

Zico (55 de ani) a fost ultima data antrenorul echipei din Uzbekistan, Bunyadkor, la care evoleaza si atacntul brazilian Rivaldo, dar si-a reziliat contractul si a ales sa mearga in Rusia la TSKA, pe care o va conduce in dubla mansa din 16-imile Cupei UEFA contra celor de la Aston Villa.

In cariera de antrenor, brazilianul Zico a pregatit echipe precum Kashima Antlers (1999), Fenerbahce (2006-2008), dar si gruparea uzbeca Bunyadkor (2008-2009). In Turcia, tehnicianul a castigat campionatul si supercupa Turciei si a mers pana in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, iar in Uzbekistan a cucerit titlul de campion si cupa.

De asemenea, el a fost si selectionerul nationalei Japoniei, intre anii 2002 si 2006, echipa cu care a obtinut o Cupa a Asiei si a calificat-o la Campionatul Mondial din 2006.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.