Portughezul Cristiano Ronaldo de la Manchester United este asteptat ca luni sa primeasca trofeul pentru cel mai bun fotbalist al anului trecut, premiu oferit de Federatia Internationala de Fotbal (FIFA)

Doi dintre castigatorii EURO 2008, Xavi Hernandez si Fernando Torres, sunt si ei pe lista celor nominalizati, alaturi de Kaka si Lionel Messi, dar Cristiano Ronaldo este favorit sa castige premiul FIFA World Player pentru anul 2008. Acesta este desemnat in urma voturilor selectionerilor si capitanilor de echipa ale primelor reprezentative, informeaza NewsIn.

Toti jucatorii nominalizati au spus deja ca se asteapta ca Ronaldo sa fie desemnat castigator, dupa ce a mai cucerit si Balonul de Aur. Castigatorul acestui trofeu a fost ales in urma voturilor a aproape 100 de jurnalisti si premiaza cel mai bun fotbalist al unei echipe europene.

Cristiano Ronaldo a reusit 42 de goluri pentru Manchester United in sezonul trecut, fiind castigator al Premier League si Liga Campionilor.

Decernarea premiului FIFA World Player va avea loc la 12 ianuarie, in Zurich.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.