R. Lucescu spune ca meciurile echipei sale sunt de 1X2Razvan Lucescu a declarat ieri ca toate rezultatele Rapidului sunt imprevizibile. "Fiecare meci al nostru e de 1X2 si asa vor fi si cele cu Farul si Sportul. Atunci cand se joaca pe teren e 1X2. Doar cand nu se joaca pe teren e meci de 1 sau de 2. Meciul Dinamo - Craiova? E meci de 3", a spus razand antrenorul giulestean.

Intrebat ce parere are despre primele promise de Dinamo si Steaua adversarelor contracandidatelor la titlu, Razvan Lucescu a raspuns: "Nu e normal. Un titlu adevarat nu poate fi daca se dau prime. Brasovenii trebuie sa joace pentru ei, la fel si la anul si anii urmatori, aceasta e competitia adevarata". Referitor la posibilitatea de a fi demis in cazul in care nu-si va indeplini obiectivul, R. Lucescu a precizat ca nu se gandeste la viitor, ci numai la prezent. El a adaugat ca numai o minune mai poate aduce Rapidul pe prima pozitie a clasamentului Diviziei A. Razvan Lucescu a mai spus ca finala Ligii Campionilor i-a adus aminte de partida cu FC National, scor 3-3, dupa ce echipa sa a condus cu 3-0. "Mi-a adus aminte de meciul nostru cu Nationalul. A fost spectaculos, un meci pe care nimeni nu mai credea ca Milan il mai poate pierde. Exact cum a avut sansa National la ocazia lui Vasilache din final, la fel a avut sansa si Liverpool la ratarea lui Sevcenko", a spus Lucescu, recunoscand ca a fost sustinatorul formatiei italiene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.