Sport 9 Ianuarie 2009 23:04
Regizorul italian este un fan infocat al Fiorentinei, care nu ii iarta romanului comportamentul din vara, cand a incercat sa se transfere la AS Roma.

Regizorul italian Franco Zeffirelli a declarat, pentru cotidianul ,"Corriere Fiorentino’’, ca atacantul Adrian Mutu este un "smecher plictisit", dar a recunoscut ca echipa AC Fiorentina arata altfel cu el in teren, informeaza site-ul violanews.com.

"Mi-as dori ca Mutu sa inscrie cel putin 20 de goluri. Este un smecher plictisit, intr-o zi este aici, a doua zi nu mai este. Nu mi-a placut cum s-a comportat in vara, s-a vandut la prima oferta venita. Nu ma atrage, nu imi place, dar trebuie sa-i recunoastem meritele. Fiorentina arata altfel cu el pe teren", a spus Zeffirelli.

Si fostul international italian Giancarlo Antognoni a declarat, pentru acelasi cotidian, ca atacantul roman al echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, este un jucator perfect.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.