Sport 9 Ianuarie 2009 23:00
Presedintele LPF sustine ca s-a terminat cu premierile, considera ca decalajul dintre cluburile romanesti si cele din Occident este in continua crestere si crede ca averea lui Piturca este de 60-70 de milioane de euro.

Domnule Dragomir, vor mai fi premieri indirecte in retur?

(se gandeste pret de cateva secunde) Nu, nu vor mai fi.

Ei, nu!

Asculta-ma pe mine, nu vor mai fi! Sunt speriati de ce a iesit cu valiza asta, nu cred ca se vor mai baga la asa ceva.

Ati afirmat ca Mircea Sandu va iesi fara probleme presedinte la FRF si dupa alegerile din 2009. E atat de tare sau nu are contracandidat?

Mircea Sandu nu e tare, e foarte tare! La momentul actual nu exista personaj in Romania care sa se bata cu Mircea Sandu la sefia FRF. Indiferent de nume, indiferent de ce a facut el pentru fotbalul romanesc, nu are cum sa-l dea jos.

Ramane Piturca la nationala si dupa 2010?

Daca nu ne calificam la Mondiale, nu cred.
Dar daca ne duce in Africa de Sud, e erou national. Oricum, indiferent de ce va fi, nu-i duceti voi grija lui Piturca. Are din ce trai si daca nu va mai antrena. E unul dintre cei mai bogati antrenori de pe fata Pamantului!

Nu doar din Romania.

Nu, domne, de pe fata Pamantului. Cred ca are vreo 60-70 de milioane de euro. Cati antrenori din lume au banii astia? A cumparat pamant si a vandut, a cumparat si a vandut, bravo lui, baiat destept.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.