Mijlocasul Marius Mitu a semnat ieri un contract pentru trei sezoane cu Anderlecht Bruxelles, club unde au mai evoluat Alin Stoica si Tibor Selymes, urmand sa poarte tricoul cu numarul 99. "Numarul 99 face referire la cel mai bun an: 1999, cand am marcat 11 goluri. Nu am anuntat pe nimeni ca eram aproape de Anderlecht pentru simplul motiv ca acordul definitiv a fost semnat ieri", a spus Mitu.

Mijlocasul roman sustine ca nu este singurul vinovat pentru returul slab al formatiei Lierse. "Dupa primul meci mai prost o sa ma spargeti in doua. Simt ca nu asteptati decat acest lucru. Nu sunt singurul vinovat pentru returul prost al echipei Lierse. Jurnalistii spun ca nu am nivel pentru Anderlecht, ca nu stralucesc niciodata in meciurile importante, ca golurile si pasele de gol au fost rodul intamplarii", a precizat Mitu.

Mitu a afirmat ca a efecuat deja testele fizice si a fost la spital, unde a facut testele de sange. "Acolo m-am intalnit cu Vincent Kompany, care mi-a urat bun venit. Nu as fi avut un concediu prea placut, daca nu as fi semnat. Trebuie sa urmez un program individual, care este mult mai greu decat la celelalte cluburi", a spus Mitu.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.