Sport 9 Ianuarie 2009 22:46
Noul consilier sportiv al lui CFR, Dusan Uhrin Jr, si antrenorul Ales Jindra au ajuns joi seara la Cluj si au purtat discutii cu o parte din oficialii echipei intr-un restaurant din localitate, transmite corespondentul NewsIn.

Uhrin si Jindra au sosit la restaurantul La Liga (care ii apartine patronului Arpad Paszkany) in jurul orei 18.55 si au discutat intr-un separeu cu directorul executiv Razvan Zamfir si cu directorul sportiv Alexandru Matei. La intalnire a participat si impresarul lui Uhrin, Daniel Stanciu. Tehnicienii cehi au parasit localul in jurul orei 21:00, fara sa ofere declaratii presei.

Atat patronul Arpad Paszkany, cat si presedintele Iuliu Muresan, nu se afla in Cluj, fiind inca in strainatate, in vacanta.

Uhrin are ca obiectiv castigarea campionatului si va fi platit, conform presei, cu aproximativ 500.000 de euro, suma in care intra si bonusurile pe care le va primi.

Clubul CFR Cluj a anuntat joi ca cehul Ales Jindra este noul antrenor al echipei, inlocuindu-l in functie pe italianul Maurizio Trombetta, in timp ce Dusan Uhrin Jr va fi noul consilier sportiv al gruparii ardelene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.