Sport 9 Ianuarie 2009 18:06
Atacantul formatiei Politehnica Iasi, Ionut Balba, este acuzat ca a lovit un tanar din localitatea Pascani, fapta pentru care a fost amedat pentru tulburarea linistii publice.

Potrivit editiei online a publicatiei iesene "7 Est", jucatorul Ionut Balba si un prieten al acestuia, pe nume Bogdan Moisii, l-au agresat pe Bogdan Melinte, in ziua de 5 ianuarie 2009.

"Ma intorceam acasa de la un prieten si in scara blocului era Ionut Balba, Andreea (n.r. sotia sa) si un alt individ, Bogdan Moisii. Cand am ajuns in dreptul lor, am intins mana sa il salut pe fotbalist, dupa care mi-am continuat drumul. Am auzit cateva ironii din partea lor si m-am uitat in urma, ceea ce l-a deranjat pe Ionut. A urmat un schimb de replici si cei doi au venit dupa mine, m-au prins la ultimul etaj si am fost lovit in zona nasului. Am inceput sa tip, tatal meu a iesit din casa si in fata usii apartamentului nostru a avut loc o bataie cu pumnii si picioare, pana a venit politia. Cei doi se aflau in stare de ebrietate", a povestit Bogdan Melinte, joi, pentru editia online a publicatiei "7 Est".

Purtatoarea de cuvant a Inspectoratului Judetean de Politie Iasi, Virginia Pralea, a confirmat faptul ca Balba a fost implicat in conflict si a fost amendat pentru tulburarea linistii publice cu suma de 200 de lei. "In seara zilei de 5 spre 6 ianuarie 2009, in urma unei sesizari primite la Serviciul de Urgente 112, un echipaj de politie din Pascani s-a deplasat pentru a interveni in aplanarea unui conflict. La locul indicat au fost identificati patru tineri care se acuzau reciproc de injurii si loviri. Au fost condusi la sediul politiei si fiecare a dat declaratie. S-a luat masura sanctionarii a trei dintre tineri, conform Legii 61 cu privire la tulburarea linistii si ordinii publice. Cei trei au primit sanctiuni in valoare de 200 de lei, iar unul dintrei este Balba Ionut", a declarat Virginia Pralea, joi, pentru NewsIn.

Fotbalistul iesean a refuzat sa comenteze incidentul, la fel si presedintele clubului Poli Iasi, Sorin Boca.
Atacantul Politehnicii Iasi, Ionut Balba, nu se afla la prima abatere de la lege, dupa ce de-a lungul timpului a avut mai multe tangente cu Politia. In luna februarie a anului trecut, Balba s-a ales cu permisul de conducere suspendat pentru o perioada de trei luni, tot din cauza alcoolului, iar doua luni mai tarziu a fost surprins conducand, desi nu avea acest drept. Jucatorul a incalcat din nou legea in noaptea de 8 spre 9 octombrie 2008, cand a condus automobilul avand o alcoolemie de 1,1 la mie, fapt pentru care s-a ales cu dosar penal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.