Pentru ca nu s-a prezentat la Comisia de Disciplina a FRF

La sedinta Comisiei de Disciplina a FRF, care a avut loc ieri, nu s-au prezentat decat un singur oficial din partea fiecarui club. Patronul Stelei, care a anuntat cu mai multe zile inainte ca nu va da curs acestei sedinte, a fost amendat cu 4.000 de euro, primind totodata si un avertisment.

Oficialii cluburilor Dinamo, Rapid si Steaua, Cristi Borcea, Cornel Dinu, Dinu Gheorghe, Razvan Lucescu, Gigi Becali si Valeriu Argaseala, au fost convocati de membrii Comisiei de Disciplina a FRF pentru audieri in urma acuzatiilor reciproce de blat facute in presa. Insa la sedinta de ieri s-au prezentat doar Cristi Borcea (Dinamo), Dinu Gheorghe (Rapid) si Valeriu Argaseala (Steaua).

Presedintele Comisiei de Disciplina a FRF - Doru Viorel Ursu, Alexandru Boc si Mircea Dridea au parasit sala de conferinte fara sa raspunda la intrebarile reprezentantilor mass-media referitoare la o eventuala sanctiune a unui oficial al FC Rapid. Ursu, care a sustinut conferinta de presa alaturi de vicepresedintele comisiei, Alexandru Boc, si Mircea Dridea, membru in acelasi organism, a mai spus ca in curand va fi elaborat Codul de conduita a fotbalului romanesc.

La iesirea de la sedinta comisiei, nici un reprezentant al celor trei cluburi nu a facut vreo declaratie referitoare la acest caz, invocand ca nu le-a fost permis de presedintele Comisiei de Disciplina. Dar Doru Viorel Ursu a negat cu vehementa acest lucru, spunand ca "nu am cum sa fac asemenea interdictii nici macar sub forma de recomandare".

La finalul audierilor, Borcea a continuat glumele incepute de joi, semn ca decizia Comisiei nu i-a afectat atat de tare. "Daca o sa aiba probleme la Rapid, i-am oferit postul de director general la Crimbogaz (n.r. - societate la care patron este Borcea)", a declarat oficialul FC Dinamo. In replica, Dinu Gheorghe a spus ca are "pretentii mari, nu stiu daca le poate satisface domnul Borcea".

Patronul Stelei va plati

Dupa ce a aflat de amenda pe care trebuie sa o plateasca, patronul Stelei a declarat ca va plati suma de 4.000 de euro fara nici o ezitare, dar in cazul in care va mai vedea anumite lucruri, le va spune, chiar daca va fi obligat sa scoata din buzunar 400.000 de euro.

Oficialul stelist a afirmat ca FRF a procedat corect, dar spune ca nu se va prezenta niciodata la o astfel de audiere. "Liga si Federatia procedeaza corect, prima data avertizeaza si apoi judeca. Eu sa ma prezint? Doamne fereste, ma duc cand ma cheama angajatii? Ce autoritate sa fie ei?! S-a dus clubul, trebuie sa se inteleaga odata ce inseamna ierarhiile astea. Eu, patron, ma duc la angajatii mei? Ei cheama clubul, iar eu trimit un angajat. Ce, liga e sefa? Pentru mine nu este valabil asta. Daca era ceva de explicat, da", a comentat latifundiarul din Pipera, care a precizat ca nu se teme sa spuna ceea ce vede, desi nu are probe in acest sens.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.