Sport 9 Ianuarie 2009 13:14
Patronul echipei FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat, joi, pentru NewsIn, ca Dusan Uhrin are dreptul sa munceasca acolo unde vrea si a amintit episodul in care patronul Stelei Gigi Becali a spus ca cehul va ajunge la CFR Cluj, precizand ca este cel mai informat om din fotbalul romanesc
"Dusan Uhrin are dreptul sa munceasca oriunde vrea si acest drept trebuie sa ii fie respectat. Trebuie sa fie antrenor acolo unde este dorit, chiar si la CFR Cluj. S-a adeverit ce a spus Gigi Becali si se dovedeste inca o data ca este cel mai informat in ceea ce priveste fotbalul romanesc. Stia el ce stia cand a spus ca Dusan va merge la CFR", a declarat Marian Iancu, care a adaugat ca nu se teme ca anumiti jucatori timisoreni ar putea pleca la CFR Cluj odata cu trecerea lui Dusan Uhrin la gruparea ardeleana.
CFR Cluj l-a numit joi in functia de antrenor pe cehul Ales Jindra, el inlocuindu-l pe italianul Maurizio Trombetta, care a fost demis la inceputul anului 2009. De asemenea, fostul tehnician al echipei FC Timisoara, Dusan Uhrin, a fost numit in functia de consilier sportiv al campioanei Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.