Sport 8 Ianuarie 2009 23:11
Atacantul roman Adrian Mutu, care joi va implini 30 de ani, a afirmat miercuri ca este multumit de cariera sa si se gandeste la viitor, mai ales ca vrea sa joace din nou cu Fiorentina in Liga Campionilor, informeaza site-ul oficial al gruparii din Serie A.

"Un bilant al carierei cu 24 de ore inainte sa implinesc 30 de ani? Este o aniversare importanta, chiar daca nu sunt foarte fericit ca imbatranesc.

Sunt multumit cu ceea ce am realizat pana acum in cariera mea si sper sa continui asa si sa castig trofee", a afirmat Adrian Mutu in cadrul unei conferinte de presa care a avut loc la centrul de pregatire de la Marbella.

Atacantul roman spera ca in 2009 sa reuseasca sa se califice din nou cu Fiorentina in grupele Ligii Campionilor.

"Ne dorim sa terminam pe locul 4 si sa mergem in Liga. Conditia mea fizica este buna. Vechile probleme s-au rezolvat si sunt fericit ca am trecut peste ele, asa ca sper sa joc cat mai multe meciuri. Ieri nu am jucat deoarece am simtit o oboseala. Acum sunt fericit ca sunt la dispozitia lui Mister", a mai spus jucatorul roman.

"Sper ca Gilardino sa fie golgheterul campionatului, a revenit dupa o perioada dificila. Ma simt foarte bine alaturi de el in atacul echipei. Nu mi-am pierdut entuziasmul in privinta jocului, dar vreau sa-i demonstrez ceva antrenorului. Echipa incepe sa se maturizeze, evolutia noastra este tot mai buna.

Mereu apar probleme cand se schimba lucrurile, dar am format un lot puternic", a mai afirmat fotbalistul Fiorentinei.

Adrian Mutu va implini joi varsta de 30 de ani si evolueaza din 2006 la Fiorentina, dupa ce a mai jucat la FC Arges, Dinamo, Inter, Verona, Parma, Chelsea si Juventus.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.