Sport 8 Ianuarie 2009 22:38
Fostul tehnican de la CFR Cluj are ca obiectiv calificarea formatiei Al-Ettifaq in Cupa Golfului.

Tehnicienii romani Ioan Andone, Ion Manu si Iulian Mihaescu au semnat contracte valabile pentru cinci luni cu drept de prelungire pe inca un sezon cu gruparea saudita Al-Ettifaq Dammam, au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, apropiati ai antrenorilor.

Obiectivul antrenorului principal Ioan Andone pentru cele cinci luni de contract este calificarea in semifinalele Cupei Printului Faisal si clasarea intre primele patru echipe in campionat, ultima performanta permitand calificarea in Cupa Campionilor Golfului.

Andone va debuta pe banca tehnica a lui Al-Ettifaq, sambata, intr-un meci contand pentru etapa a III-a a grupei D a Cupei Printului, impotriva celor de la Abha.

In acest moment, Al-Ettifaq ocupa locul doi din trei in grupa D a Cupei Printului cu o victorie si o infrangere, la sase puncte de liderul Al-Nasr, dar cu un meci mai putin disputat. In semifinale se va califica doar echipa de pe locul 1.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.