Sport 8 Ianuarie 2009 22:29
Antrenorul Stelei, Marius Lacatus, a declarat, miercuri, ca va conta pe fotbalistii Ionut Rada si Adrian Neaga pentru cantonamentele din aceasta iarna, desi acestia au fost declarati transferabili de conducerea clubului.

"In acest moment cautam un fundas stanga si un atacant, iar daca vom gasi jucatori de valoare care sa ne convina din toate punctele de valoare, ii vom lua. Momentan nu avem niciun jucator pe lista. Rada si Neaga vor merge cu noi in cantonamente, voi miza pe ei cel putin acum.

Pe Pedriel vreau sa il mai vad in pregatiri, iar daca va fi nevoie, il voi lua la echipa si pe Vali Badea", a spus Lacatus la Sport.ro.

Adrian Neaga a fost anuntat de conducere ca este liber sa plece de la Steaua in schimbul a 200.000 de euro, in timp ce Ionut Rada a fost la randul sau declarat transferabil, fiind foarte aproape de o mutare la FC Vaslui.

Un alt jucator care ar putea face parte din lotul Stelei, Valentin Badea, si-a reziliat luna trecuta contractul de imprumut cu grecii de la Pansseraikos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.