Sport 8 Ianuarie 2009 17:39
Managerul general al lui Bayern Munchen, Uli Hoenes, a luat in deradere meciul de debut al internationalului englez David Beckham la AC Milan si declara ca nu intelege decizia oficialilor gruparii italiene de a-l imprumuta pe mijlocasul lui LA Galazy doar pentru cateva luni

"Noi am venit aici (n.r. Dubai) sa jucam fotbal, pe cand ei au venit sa turneze un film ca si cum s-ar afla la Hollywood. Eu sunt manager general al unui club de fotbal, iar atributiile mele nu sunt acelea de a-i asigura doamnei Beckham un sejur la un hotel de lux. Ma intreb de ce Milan a acceptat toate aceste fasoane", a spus Hoenes.

Mai mult, oficialul bavarezilor a comentat ironic si amicalul de la Doha dintre AC Milan si Hamburg: "Din partea italienilor a fost o punere in scena. Mai lispea doar Steven Spielberg".

Uli Hoenes a mai spus ca la finalul anului curent va renunta la functia pe care o detine in prezent la Bayern pentru a deveni seful Consililui de Administratie al clubului munchenez. Acesta a refuzat sa dea publicitatii numele succesorului sau, insa presa germana a speculat ca printre posibilii candidati pentru postul de manager general al campioanei din Bundesliga ar putea fi fosul goalkeeper Oliver Kahn, care s-a retras din activitate la sfarsitul stagiunii trecute.

AC Milan s-a impus marti, scor 5-4, dupa executarea loviturilor de departajare, in fata lui Hamburg, intr-un meci de pregatire care a avut loc in Dubai. Cu ocazia acestui amical, David Beckham a imbracat pentru prima data tricoul gruparii rossonere, unde a fost imprumutat pana in luna martie de la LA Galaxy.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.