Sport 8 Ianuarie 2009 14:01
Lotul Stelei s-a reunit, miercuri, sub comanda antrenorului Marius Lacatus, tehnicianul avand la dispozitie 27 de jucatori pentru primul antrenament de la revenirea pe banca tehnica a ros-albastrilor

Singurele noutati din lotul Stelei au fost Alexandru Tudose, Eric Bicfalvi si Alin Litu, care au revenit la formatia din Ghencea dupa ce in turul campionatului au evoluat la Gloria Buzau sub forma de imprumut.
Lotul Stelei prezent la reunire:

Portari: Zapata, Cernea, Vatca;
Fundasi: Ogararu, Goian, Golanski, Radoi, Rada, Baciu, P. Marin, Ghionea, Tudose;
Mijlocasi: Szekely, Ov. Petre, D. Moreno, Toja, Nicolita, A. Ionescu, Lovin, Ochirosii, Plesan, Tiago, Bicfalvi;
Atacanti: Semedo, B. Stancu, Neaga, Litu.

Atacantul grec Pantelis Kapetanos nu a fost prezent la reunire pentru ca a fost invoit, el urmand sa ajunga in Romania miercuri seara. De asemenea, la reunire nu au fost nici nigerianul Ifeanyi Emeghara si nici bolivianul Ricardo Pedriel, ambii accidentati.

Antrenorul Marius Lacatus a condus primul antrenament al ros-albastrilor din acest an, sedinta de pregatire care a avut loc pe unul din terenurile din Complexul Sportiv Steaua, accesul reprezentantilor mass-media fiind permis doar in primele 15 minute. Lacatus a fost ajutat de secunzii sai, Massimo Pedrazzini si Mihai Teja, in timp ce de portari s-a ocupat Andrei Speriatu.
La antrenamentul formatiei a fost prezent si presedintele Stelei, Valeriu Argaseala.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.