Sport 8 Ianuarie 2009 12:39
Directorul general al FRF, Ionut Lupescu, a declarat, miercuri, agentiei NewsIn, ca nu se teme de reactia suporterilor de pe stadionul Steaua la adresa lui Mutu, la meciul cu Croatia, deoarece acesta este obisnuit deja cu ironiile fanilor din Ghencea

"Am ales stadionul Steaua ca loc de disputare a meciului cu Croatia deoarece este singurul din tara care are incalzire subterana, iar la 11 februarie o sa fie frig si e posibil sa fie zapada. Mutu a mai jucat in Ghencea cu nationala, si cu Rusia, si cu Belarus, si cu Muntenegru, asa ca e obisnuit, oricum nu au fost probleme deosebite si nu va fi afectat", a spus Lupescu.

Directorul general al FRF mai spune ca Mutu este "jucator profesionist si trebuie sa se adapteze": Daca va fi nevoit sa joace din nou cu echipa lui de club in Ghencea, ce sa faca, sa nu mai intre pe teren din cauza fluieraturilor? Nu e problema lui Mutu, e problema celor din tribune, asta e nivelul lor de civilizatie", a incheiat Lupescu.

Federatia Romana de Fotbal a anuntat marti ca meciul amical cu Croatia, programat la 11 februarie, se va disputa pe stadionul Steaua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.