Sport 8 Ianuarie 2009 11:37
FC Barcelona a castigat marti seara in deplasare, scor 3-1, meciul cu Atletico Madrid, din prima mansa a optimilor de finala ale Cupei Spaniei, iar atacantul argentinian Lionel Messi a fost laudat pentru cele trei goluri reusite
"Messi nu are rival, iar argentinianul i-a demonstrat lui Calderon ca nimeni nu poate pune la indoiala faptul ca el este cel mai bun fotbalist al momentului. Avand in vedere viteza sa si driblingurile spectaculoase, Atletico, de la care a lipsit Aguero, a fost doar o jucarie in mainile Regelui Leo. Fotbalistul argentinian a oferit fotbalului o noapte de tinut minte, iar pe Barcelona aproape a calificat-o mai departe", citeaza NewsIN.

FC Barcelona a inscris de trei ori prin Messi (11, 57-penalty, 79), in timp ce gazdele de la Atletico Madrid au marcat prin Ujfalusi (68). Mansa retur a partidei din optimile de finala va avea loc la 14 ianuarie.
Miercuri si joi se vor desfasura restul partidelor din turul optimilor Cupei Spaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.