Sport 7 Ianuarie 2009 02:57
Finantatorul Stelei este anchetat, alaturi de verii sai Giovanni si Victor, intr-un dosar de 10 volume care se afla pe masa DNA.

Anchetat in dosarul "Valiza“, cercetat in legatura cu desprinderea clubului Steaua si a unor terenuri de MAp, Gigi Becali parea ca a ratat intalnirea cu procurorii DNA intr-un alt dosar-mamut, al transferurilor frauduloase din fotbal.

Nici un jucator de la Steaua nu se afla in lista celor care i-au ajutat pe impresari si pe presedinti sa dribleze impozitele catre stat, taxele catre FRF sau bugetul cluburilor folosindu-se de paradisurile fiscale si de miscari succesive prin diverse conturi pentru a se pierde urma banilor.

In schimb, conform rechizitoriului din dosarul transferurilor, Gigi Becali este anchetat alaturi de verii sai, Giovanni si Victor, pentru "asociere in vederea savarsirii de infractiuni, evaziune fiscala si spalarea banilor“.

Dosarul trimis de DIICOT are nu mai putin de 10 volume, insa detalii despre operatiunile desfasurate sunt oferite doar in ceea ce priveste conturile fratilor Ioan si Victor Becali.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.