Sport 7 Ianuarie 2009 22:50
Reprezentativa feminina de baschet a Romaniei va intalni astazi la Targoviste echipa similara a Finlandei in cel de-al doilea meci din cadrul turneului pentru evitarea retrogradarii din Divizia A a Campionatului European, unde mai evolueaza nationalele Marii Britanii si Bosniei Hertegovina.

Dupa succesul (101-66) din deplasare in meciul contra bosniacelor, reprezentantele noastre, coordonate de pe banca de George Mandache, au un moral excelent si sunt hotarate sa obtina cea de-a doua victorie, desi partida contra finlandezelor se anunta mult mai dificila decat precedenta.

Talia nordicelor este impresionanta, nu mai putin de sapte componente ale echipei, dintre care patru titulare, masurand peste 1,85 m.

Romancele se bazeaza insa pe un joc rapid, pe contraatac, care a functionat excelent impotriva britanicelor, si pe o aparare agresiva.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.