Sport 7 Ianuarie 2009 22:34
Patronul lui FC Timisoara, Marian Iancu, a declarat marti ca speculatiile pe seama venirii lui Dusan Uhrin Jr pe banca lui CFR Cluj nu l-au surprins si a declarat ca stia de mai mult timp despre aceasta mutare.

"Stiam de mai mult timp. Nu ma deranjeaza cu nimic. Il cunoastem pe Dusan Uhrin Jr, stim cum va juca CFR-ul. Stiam de anul trecut ca Uhrin va antrena pe CFR Cluj, dar nu am timp sa ma preocupe acest lucru", a declarat Marian Iancu la GSPTV.

Acesta a marturisit ca nu vede nimic hilar in varianta ca Dusan Uhrin Sr sa stea pe banca clujenilor, in locul fiului sau, pana cand regulamentul intern ii va permite juniorului sa faca cest lucru.

"Il stiu pe tatal lui Uhrin si pot sa va asigur ca nu arata ca un actor de comedie, ca sa radem. Nu cred ca este o situatie penibila", a spus finantatorul timisorenilor, care a mai spus ca ar abroga regulamentul care interzice unui antrenor din campionatul romanesc sa poata antrena doua echipe diferite in acelasi sezon.

"Sunt impotriva acestei reguli, dar din pacate nu am puterea sa o schimb. Nu sunt de acord cu ea, mai ales in situatia in care un antrenor este demis", a declarat Marian Iancu.

Patronul Timisoarei a reiterat ca a facut o alegere buna cand l-a demis pe Uhrin Jr si s-a declarat convins ca echipa sa are in prezent un antrenor superior. "Din punctul meu de vedere Balint este peste Dusan Uhrin si sper sa dovedeasca asta", a spus Iancu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.