Sport 7 Ianuarie 2009 22:28
Fostul international italian Marco Delvecchio a fost propus pentru un transfer la vicecampioana Steaua de catre un impresar roman stabilit in Italia, Virgil Colfescu, urmand ca oficialii din Ghencea sa ofere un raspuns concret in cateva zile.

"L-am propus Stelei pe Marco Delvecchio si astept un raspuns din partea oficialilor de acolo. Am discutat cu Marco si mi-a spus ca este de acord sa vina. Acum tot ce mai ramane este ca cei de la Steaua sa ofere un raspuns. Chiar daca e in varsta, Delvecchio ar face fata fara probleme in Romania", a declarat, marti, agentiei NewsIn, agentul Virgil Colfescu.

Marco Delvecchio (35 de ani) este atacant si a mai evoluat in cariera pentru Internazionale Milano, Venezia, Udinese, AS Roma, Brescia sau Parma, avand si 22 de selectii la echipa nationala a Italiei.
Pe langa fotbalistul italian, impresarul roman a mai propus Stelei alti doi jucatori, ambii fundasi de banda stanga. Este vorba de internationalul columbian Juan Estiven Velez (26 de ani) de la gruparea Nacional Medellin si de argentinianul Marcelo Barrena (21 de ani).

Colfescu a mai dezvaluit ca transferul lui Victoras Iacob la Salernitana a esuat dupa ce atacantul a refuzat sa fie folosit intr-un meci amical inainte ca actele sa fie semnate. "Transferul sau nu s-a realizat. Cei de acolo stiau ca nu a mai jucat de multa vreme si de aceea i-au cerut sa joace intr-un meci de verificare inainte de a semna ceva. El a refuzat si de aceea nu s-a mai facut nimic. Il stiau pe Iacob, dar voiau sa il vada si la joc", a afirmat acesta.

In alta ordine de idei, agentul roman, stabilit in Italia de aproape 20 de ani, a mai precizat ca se poarta discutii pentru transferul lui Florin Lovin la formatii precum Lecce, Chievo sau Mantova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.