Sport 6 Ianuarie 2009 17:36
Atacantul echipei Dnepr Dnepropetrovsk, Ionut Mazilu, a declarat agentiei NewsIn, ca actualul sau club si-a dat acceptul ca el sa plece sub forma de imprumut la orice formatie, insa l-a informat ca nu ii va plati niciun procent din salariu.
"M-am inteles cu cei de la Dnepr si mi-au dat voie sa plec oriunde sub forma de imprumut, dar mi-au spus ca nu imi vor plati niciun ban din salariu. Nu stiu ce o sa fac, o sa iau o decizie in zilele urmatoare dupa ce ma voi gandi foarte bine. Trebuie sa aleg echipa la care voi evolua, iar cei de la Dnepr nu mi-au dat niciun termen de gandire, deci am timp sa analizez", a declarat Ionut Mazilu, al carui salariu se cifreaza, conform presei, la 500.000 de euro.

Atacantul este dorit de cei de la FC Brasov, iar presedintele ardelenilor, Dinu Gheorghe, a declarat marti ca Mazilu poate veni sub forma de imprumut doar in cazul in care si cei de la Dnepr ii vor achita o parte din salariu, pentru ca gruparea antrenata de Razvan Lucescu nu ii poate da decat 250.000 de euro pe sezon.
Ionut Mazilu a fost achizitionat la inceputul acestui an de Dnepr Dnepropetrovsk de la Rapid Bucuresti in schimbul a 3,7 milioane de euro. Internationalul roman nu a traversat o perioada prea buna la gruparea ucraineana, fostul atacant al Rapidului nereusind sa se acomodeze cu stilul de joc practicat de fosta echipa a lui Oleg Protasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.