Sport 6 Ianuarie 2009 16:33
Presedintele clubului FC Brasov, Dinu Gheorghe, a declarat marti ca transferul lui Ionut Mazilu de la Dnepr la formatia de sub Tampa nu a avansat foarte mult, pentru ca atacantul trebuie sa vada care sunt modalitatile de despartire de gruparea ucraineana.
"Ionut Mazilu isi negociaza plecarea de la Dnepr. Acum discuta modalitatea in care va pleca, daca vine definitiv sau imprumut. In cazul in care pleaca sub forma de imprumut trebuie sa vada daca pot si cei de la Dnepr sa ii suporte o parte din salariu. Daca Mazilu va veni liber de contract la FC Brasov, noi avem capacitatea sa ii suportam un salariu de 250.000 de euro", a declarat Dinu Gheorghe, potrivit NewsIn.

Ionut Mazilu a fost achizitionat la inceputul acestui an de Dnepr Dnepropetrovsk de la Rapid Bucuresti in schimbul a 3,7 milioane de euro. Internationalul roman nu a traversat o perioada prea buna la gruparea ucraineana, fostul atacant al Rapidului nereusind sa se acomodeze cu stilul de joc practicat de fosta echipa a lui Oleg Protasov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.