Sport 7 Ianuarie 2009 12:40
Antrenorul lui FC Timisoara, Gabi Balint, a declarat, marti, la sosirea in Timisoara, ca nu o sa rateze sansa care i s-a dat cand i s-a oferit postul de principal si nu considera ca a ramas dator fata de gruparea de pe Bega dupa experienta ca secund din trecut, transmite corespondentul NewsIn.

"Nu stiu daca am datorii morale fata de Timisoara, eu vreau ca timisorenii sa se bucure din nou. Nu cred ca am datorii, pentru ca si data trecuta cand am fost aici am incercat sa dau totul. Cateodata reusesti, cateodata nu. Important este sa te uiti numai inainte. Mie mi s-a dat ocazia si asta am sa fac. Am o mare sansa sa demonstrez ce pot si fiti siguri ca nu am sa o ratez", a spus Balint.

Balint a mai afirmat ca inca nu a semnat contractul: "Nu e important daca semnez azi sau maine, ci cantonamentul din Turcia. Sper ca timisorenii sa ma intampine cu caldura. Daca totul merge bine, in viitor poate ma stabilesc aici".

Miercuri va avea loc reunirea echipei de pe Bega, iar Balint va conduce primul antrenament. Timp de o saptamana, FC Timisoara se va pregati in localitate, iar intre 14-27 ianuarie va efectua primul antrenament al iernii, in Turcia. Intre 3 si 14 februarie, va avea loc cel de-al doilea stagiu de pregatire, dar locul unde va fi sustinut inca nu a fost stabilit.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.