Sport 7 Ianuarie 2009 11:41
Federatia Israeliana de Fotbal a anuntat ca a decis sa anuleze toate meciurile din campionatele interne din cauza operatiunilor militare care sunt in plina desfasurare in Fasia Gaza, informeaza AFP.

"Nu ar fi potrivit sa continuam cu desfasurarea campionatelor de fotbal atata timp cat locuitorii din sudul tarii traiesc sub amenintarea rachetelor si traiesc intr-o teama continua", a comunicat Federatia din Israel, potrivit NewsIn.

De la inceputul ofensivei israeliene in Fasia Gaza au fost lansate mai mult de 500 de rachete, obuze de mortiere care s-au soldat cu patru morti si cateva zeci de raniti, dupa cum a anuntat ministrul israelian al apararii, Ehud Barak. Mai mult, trupele israeliene au lansat un atac terestru impotriva miscarii islamiste Hamas, soldat cu peste 30 de morti.

Israel a lansat o ofensiva pe 27 decembrie in Fasia Gaza contra miscarii islamiste Hamas, care controleaza acest teritoriu din iunie 2007. Acest conflict a facut in total mai mult de 540 de morti si peste 2.500 de raniti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.