Rapidistii sunt in stare sa faca lucruri inedite pentru ca sezonul viitor sa joace in Cupa UEFA. Cum acest lucru se poate intampla doar daca Steaua cucereste campionatul, rapidistii au devenit suporteri ai formatiei din Ghencea. "In cazul in care Steaua castiga campionatul, locul trei are posibilitatea de a juca in Cupa UEFA, dar trebuie sa fim foarte atenti si sa terminam pe locul trei", a spus Lucescu, care a adaugat ca lupta pentru locul trei este deschisa, chiar daca formatia sa are prima sansa.

"In momentul de fata, FC National este la doua puncte in spatele nostru, pe de alta parte meciul direct este impotriva Farului, care a obtinut niste performante importante anul acesta. A ajuns in finala Cupei Romaniei si i-a lipsit putin ca sa o castige, a fost in permanenta in urma echipelor din Bucuresti si au facut fata in meciurile directe, castigand la Constanta tot ce se putea", a subliniat tehnicianul giulestenilor.

In opinia lui Razvan Lucescu, Vasile Maftei va reprezenta cea mai mare pierdere in vederea meciului cu constantenii. "Robert a inceput de doua zile sa faca antrenamente, dar n-a intrat inca in programul echipei. Prezenta lui este foarte importanta pentru noi. Ii vor fi suficiente doar 5 zile de pregatire pentru a ne ajuta in cazul in care este nevoie", a concluzionat Lucescu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.