Exista semnale ca Universitatea Craiova va fi preluata de catre Adrian Mititelu si Jahani Farid, cunoscut sub numele de Paul "Valuta" - patron al echipei din Seria B2, FC Caracal, mai ales ca in conducerea administrativa a clubului Universitatea Craiova a fost numit Silvian Cristescu. Fostul jucator al Universitatii a pregatit, in turul actualului sezon, echipa patronata de dubiosul arabo-oltean Paul "Valuta"! "Valutistul" vrea neaparat ca, in aceasta vara, sa-si aduca echipa, FC Caracal, la Craiova, deoarece i-ar conveni o asociere cu prietenul lui Adrian Mititelu, in eventualitatea in care acesta va prelua Universitatea, iar gruparea va ramane in Divizia B.

Interpelat, ieri, patronul de o zi al Universitatii, Adrian Mititelu, a spus: "Deocamdata nu este nimic batut in cuie. Mai sunt cateva probleme de rezolvat si cred ca, daca va fi sa vin la Universitatea, o voi face peste doua saptamani. Nu pot sa vin acum pentru ca sunt probleme grave la echipa: lipsa jucatorilor, a antrenorilor. Suporterii pot sa-mi faca si ei surprize, deoarece parerile sunt impartite, unii vor in Divizia A, iar altii vor sa ramana in cel de-al doilea esalon. Sincer, eu merg pe ultima varianta, deoarece performanta se poate face numai in timp.

Daca se va cumpara loc in "A", ma gandesc ca se va ajunge in aceeasi situatie, la retrogradare. Exista si un alt cerc de interese. Mai exact, Rodion Camataru si cu cativa prieteni vor sa ia, si ei, echipa!". Varianta unei asocieri intre Paul Valuta si Adrian Mititelu pare, insa, mai credibila, deoarece echipa din Seria B2 ar putea sa alimenteze consistent lotul Stiintei, intors pe dos dupa plecarile in masa, cu jucatori ca Bornescu - curtat de echipe din Turcia, dar si din tara, Ciuca, Saceanu, Velcovici, Alexandru Piturca sau Orac, cu o bogata experienta la loturile nationale, trecuti si pe la alte cluburi din tara.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.