Sport 6 Ianuarie 2009 12:07
Romanii Emanuel Gyenes si Marcel Butuza de la Vectra Racing Team s-au retras din raliul raid Dakar 2009 din cauza accidentarilor suferite in prima si in cea de-a doua etapa a competitiei

Many Gyenes a cazut intr-o groapa aflata la 3 kilometri de startul probei speciale, care nu a fost semnalizata pe road book. In urma acestui incident, romanul a acuzat dureri mari la unul din brate si a fost nevoit sa se retraga din competitie, se arata intr-un comunicat remis agentiei NewsIn.

Celalalt roman, Marcel Butuza, s-a accidentat in prima etapa, cand din cauza prafului romanul a intrat intr-un viraj foarte strans fara vizibilitate. In urma acestui incident, Butuza s-a ales cu o coasta rupta. Romanul a suportat durerea din prima parte a zilei a doua, dar nu a mers mai departe de punctul de control orar numarul 2.

Astfel, singurul roman ramas la Dakar 2009 este Romeo Duicu, acest fiind pe locul 94 in clasamentul general.

Raliul raid Dakar 2009 este programat in perioada 3-18 ianuarie. Pana la finalul competitiei, cele 542 de vehicule inscrise in concurs (n.r. 235 motociclete, 29 de quaduri, 194 de automobile si 84 de camioane) vor avea de parcurs o distanta totala de 9.574 de kilometri, dintre care 5.652 de km reprezinta probe speciale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.