Sport 6 Ianuarie 2009 11:09
Partida dintre Austria si Romania, din cadrul Grupei a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, se va disputa pe stadionul Worthersse din localitatea Klagenfurt.

Jocul tricolorilor este programat la data de 1 aprilie, urmand ca ora de incepere a partidei sa fie anuntata ulterior, relateaza NewsIn.

Inainte de jocul din Austria, Romania va mai disputa un meci in preliminariile CM 2010, impotriva Serbiei, partida fiind programata la data de 28 martie la Constanta.

Romania se afla pe locul 5 in Grupa a 7-a preliminara, cu 4 puncte dupa trei meciuri disputate. Liderul grupei este Serbia, care a acumulat 9 puncte din 4 partide, la fel ca si ocupanta pozitiei secunde, Lituania.
La CM din 2010 se califica direct echipa de pe primul loc, iar cele mai bune opt formatii de pe locul 2 din cele 9 grupe vor disputa baraj.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.