Joi dimineata. Casa Fotbalului. O sedinta a Comitetului Executiv al FRF. Cu "Nasu’", "Corleone" si toti greii. Aceleasi concluzii. Nu puteam avea parte de o trezire mai brusca si mai urata din visul superb cu Gerrard, Kaka si impresionantul "You’ll never walk alone".

S-au discutat probleme importante. "Corleone" si "Nasu’" i-au pus la zid pe cei de la Steaua si de la Rapid, care arata cu degetul blaturile lui Dinamo. Maine, probabil, vor fi certati parinteste si cei din Stefan cel Mare, pentru ca urla dupa un "strategic" al rivalilor.

"EXIGENTA"

Foarte bine ca au fost chemati la comisie. Cei care spun despre Dinamo de blat sa vina cu probe si invers. Sa-i cheme pe toti, alta data sa fie mai rezervati cand fac declaratii nefondate. Nu stiu daca se vor da sanctiuni dure, intrebati-l pe Ursu. Si aseara, la meciul cu Liverpool, am vazut greseli pe teren de puteai sa zici ca a fost blat", a "tunat" Dumitru Dragomir. O reactie exemplar de inutila si o blasfemie. Sa legi fotbalul adevarat, dupa care plangi, cu unul in care ideea de competitie e anulata de coruptie, iar valoarea e probata de goluri in poarta Moldovei B. Sedinta de maine a Comisiei de Disciplina va fi una "incendiara". Numai ca deja se stiu rezultatele. Doua-trei amenzi grase si suspendari de ochii presei. Cu alte cuvinte, nimic. Circul continua.

NEMAIVAZUT

Finala Ligii Campionilor l-a impresionat pe Dragomir. "A fost extraordinar, fara precedent. Eu sunt mai batran, dar n-am mai vazut ceva asa de frumos. Nu putem sa comparam cu ce e la noi. E ca si cum am face comparatii intre Romania si Italia. Trebuie sa ne trezim odata si sa intelegem ca cel care da banii are si valorile. Economia tarii e subreda si nu-si revine nici in 10 ani, asa ca nici fotbalul romanesc n-are cum sa creasca", a cugetat "Corleone". Presedintele LPF a anuntat ca Supercupa Romaniei a fost programata de Comitetul Executiv la data de 31 iulie: "Daca o sa castige Dinamo, o sa joace Dinamo I cu Dinamo II". In afara de posibila intalnire de gradul III din Supercupa, Divizia A mai programeaza cateva "socuri": Steaua I - Steaua II si Dinamo I - Dinamo III.

EXCURSIE

Comitetul Executiv a aprobat ieri cheltuielile pentru partidele selectionatelor de tineret si seniori ale Romaniei cu reprezentativele similare ale Olandei si Armeniei, care se ridica la circa 150.000 de euro. Avioanele charter - 67.500 euro; cazare, masa, inchirieri de sali in Olanda - 33.700 euro; decontarea biletelor de avion ale jucatorilor legitimati la cluburi din strainatate - 17.000 euro; prime si indemnizatii - 41.300 euro. Dragomir si-a anuntat deja prezenta la Rotterdam, alaturi de Mircea Sandu. Urmeaza restul... Va fi o excursie de senzatie pentru niste excursionisti de prima mana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.