Sport 5 Ianuarie 2009 01:12
Oficialii clubului de langa Podul Grant au reusit sa-l convinga pe Jose Peseiro sa accepte rezilierea contractului, insa numele noului antrenor va fi facut public abia pe data de 12 ianuarie.

Auzind ca este loc de o intoarcere in Romania, italianul Cristiano Bergodi isi ofera serviciile.

La Rapid este fierbere mare, in ciuda faptului ca George Copos este de o saptamana la schi, iar Fathi Taher nu s-a intors inca in Romania.

"Nu stiu, nu am eu puterea sa aleg antrenorul. Decizia în ceea ce priveste antrenorul apartine Consiliului de Administratie. Daca as putea, as opta pentru aducerea unui tehnician român care sa munceasca si cu sufletul la echipa. Asta este foarte, foarte important la Rapid în momentul de fata.

Ar fi potrivit un antrenor legat sentimental de aceasta echipa. Un român care sa promoveze jucatori români. Sa nu se înteleaga gresit, un Spadacio, un Joao Paulo Andrade sunt jucatori pe care îi apreciez foarte mult, dar la Rapid este nevoie si de români”, a spus Copos.

Patronul giulestean explica de ce se tergiverseaza atât de mult numirea succesorului portughezului:

"Peseiro nu a semnat înca rezilierea contractului si clubul va trebui sa-i achite o suma uriasa de bani, daca anuntam noul tehnician, atât timp cât Peseiro este înca în acte antrenorul echipei”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.