Sport 5 Ianuarie 2009 00:58
Handbalista de la Oltchim Rm. Valcea, Oana Manea, a declarat duminica, dupa partida cu Lada Togliatti, scor 30-19, ca valcencele au facut un joc foarte bun si au meritat victoria, chiar daca si rusoaicele au practicat un joc destul de bun.

"A fost un meci foarte greu pentru ca rusoiacele au fost puternice, dar noi am fost mai bune decat ele. E foarte greu sa pierdem acasa cu un asa public, care ne-a impins de la spate. Ne-au lipsit cateva jucatoare, dar am incercat sa le suplinim absenta si cred ca am facut-o destul de bine. Nu facem calcule, chiar daca ne-ar mai trebui doar un punct sa mergem mai departe. Vrem sa castigam toate meciurile care ne-au mai ramas", a declarat Oana Manea la Sport.ro.

Si Steluta Luca a spus ca este foarte bucuroasa pentru victoria obtinuta in fata celor de la Lada Togliatti si este increzatoare ca echipa din Valcea poate face o surpriza frumoasa in Liga Campionilor. "A fost o perioada mai grea pentru mine din cauza problemelor la spate si a trebuit sa fac infiltratii ca sa pot juca. Sper sa nu mai am probleme si sa pot evolua in urmatorul meci. Avem nevoie de jucatoarele accidentate pentru ca au experienta, si cu ele in teren cred ca putem merge departe in aceasta competitie. Ne pare bine ca am putut sa facem si spectacol pentru public pe finalul partidei", a precizat Luca.

Presedintele Oltchimului, Constantin Roibu, a afirmat ca echipa a practicat un joc destul de modest in prima repriza, insa in partea a doua a jocului a facut spectacol in fata rusoaicelor. Oficialul gruparii din Valcea a adaugat ca apararea a facut diferenta in jocul din Liga Campionilor si spune ca accederea in faza urmatoare a competitiei a devenit acum mult mai accesibila.

Echipa feminina de handbal Oltchim Rm. Valcea a invins duminica, pe teren propriu, scor 30-19 (13-9), vicecampioana Rusiei, Lada Togliatti, in cel de-al patrulea meci al Grupei C a Ligii Campionilor.
Urmatoarea partida in Liga Campionilor a valcencelor este programata la data de 11 ianuarie, in deplasare, cu Larvik. In primele trei partide, Oltchim a inregistrat o infrangere cu Lada Togliatti (scor 33-34) si doua victorii cu Larvik (scor 33-29) si Podravka (scor 30-20).

In celalalt meci al grupei C, Podravka a trecut de Larvik, scor 32-27, astfel incat clasamentul dupa primele 4 etape arata astfel: 1. Oltchim 6p, 2. Larvik 4p, 3. Podravka 4p, 4. Lada Togliatti 2p.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.