Sport 5 Ianuarie 2009 22:39
Fostul jucator al nationalei de fotbal a Belgiei, Lei Clijters, care este si tatal tenismenei Kim Clijters, a decedat duminica dimineata la vasrta de 52 de ani din cauza unui cancer pulmonar, a anuntat agentia de presa Belga, citata de AFP.
Lei Clijters, tatal fostei numarul 1 mondial in clasamentul WTA, Kim, a decedat din cauza unui cancer la plamani care il chinuia de mai mult timp, dar si din cauza altor afectiuni secundare. Fostul mare jucator al nationalei Belgiei a anuntat ca este grav bolnav abia in urma cu un an, desi boala era mult mai veche.

Clijters s-a nascut pe 6 noiembrie 1956 si a jucat fotbal pe postul de fundas si a adunat in cariera sa 40 de selectii la natioanal Belgiei, pentru care a marcat si 3 goluri. El a evoluat la echipe precum FC Brugge, Patro Eisden, Tongeren, Thor Waterschei, Mechelen si Standard Liege, echipe cu care si-a trecut in palmares o cupa a Belgiei, un campionat dar si o Cupa a Cupelor. De asemenea, el a fost antrenor al gruparilor Patro Eisden, Gent, Lommel, Diest sau Tongres.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.