Sport 5 Ianuarie 2009 22:38
Politia italiana a descoperit un barbat de origine romana care cersea, acesta sustinand ca a evoluat la Steaua pe vremea cand echipa a fost pregatita de antrenorul italian Walter Zenga, relateaza editia online de duminica a cotidianului Il Tempo.

Romanul era imbracat ca un cersetor si cerea bani persoanelor care treceau pe strada, iar un politist l-a banuit ca nu avea probleme de sanatate, asa cum pretindea, relateaza NewsIn.

Tanarul a fost abordat de politisti, iar initial a sustinut ca este bolnav, dar in cele din urma le-a spus adevarul. Barbatul in varsta de 28 de ani era sanatos, putea sa mearga normal, iar potrivit sursei citate a avut "un trecut glorios in tara sa de origine".

El a spus ca era considerat un fotbalist care avea un viitor foarte bun si a evoluat la Steaua, fiind antrenat de italianul Walter Zenga. Actualul tehnician al Cataniei a fost antrenor la Steaua in sezonul 2004/2005.

Falsul cersetor a fost acuzat ca a profitat de credulitatea locuitorilor, asupra sa gasindu-se peste 250 de euro, in monede de 50 de centi si un euro, acestia fiind stransi in numai doua ore.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.