Steaua poate furniza bomba iernii la capitolul transferuri in aceasta iarna.
In Ghencea ar putea ajunge atacantul brazilian Adriano, care nu mai prinde lotul lui Internazionale Milano. Gruparea milaneza ar putea rezolva, astfel, transferul lui Mirel Radoi fara sa dea vreun ban.

Ipoteza schimbului a fost inaintata pe site-ul www.inter.it de catre un tifos, care s-a recomandat drept prieten al unui membru al conducerii campioanei Italiei. Un argument in acest sens este reprezentat si de declaratia lui Adriano, care a spus ca doreste sa evolueze in continuare in Europa, in cazul in care va fi indepartat de la clubul din Milano. „Niciodata nu am spus ca vreau sa plec de aici.

Ma voi reintoarce in Italia si voi merge la antrenamente. Daca voi fi pe lista de transferuri, voi avea multe optiuni, dar cel mai probabil voi ramane in Europa“, a declarat jucatorul, care in ultimul timp a avut probleme cu consumul de alcool.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.