Giulestenii testeaza piata araba pentru a vinde cativa stranieri, principala "marfa" oferita fiind brazilianul Julio Cesar.
Debusolata de galceava dintre George Copos si Fathi Taher, trupa din Grant trece in 2009 cu o situatie extrem de confuza. Actionarii nu reusesc sa ajunga la o intelegere, antrenorul vrea sa plece dar nu are cine sa il elibereze de contract. In acest timp, directorul executiv Grigore Sichitiu incearca sa aduca euro dintr-o zona unde parca s-ar mai gasi aceasta resursa pe cale de disparitie in Liga I.

Rapid, echipa de top cu cea mai grava situatie in acest moment, incearca sa iasa din criza tot cu banii arabilor. Nu este vorba de o noua infuzie de capital din partea iordanianului Fathi Taher, ci de sumele care ar putea veni in Giulesti daca tranferurile gandite de club s-ar realiza.

De trei zile, Sichitiu se afla in Dubai pentru a incerca sa duca la echipe din Golf jucatorii care incarca bugetul clubului cu salarii mari. Primul vizat este brazilianul Julio Cesar, jucator venit gratis de la AEK Atena. Acest avantaj s-a transformat repede in cosmar, George Copos recunoscand recent ca brazilianul care a marcat de doar doua ori intr-o jumatate de sezon are un salariu brut de 600.000 de euro.

CV-ul sud-americanului, cu legitimari la Fluminense, Lokomotiv Moscova si AEK, ar putea impresiona cluburile arabe, desi nici acestea nu mai arunca banii pe fereastra ca in urma cu cateva luni.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.