Oltchim Rm. Valcea, campioana romaniei la handbal feminin, poate fi prima grupare din tara noastra care inregistreaza un rezultat foarte bun in 2009.

Daca valcencele bat campioana Rusiei, Lada Togliatti, duminica, 4 ianuarie (ora 19, in direct la sport.ro), la mai mult de un gol diferenta, in etapa a 4-a a grupelor Ligii Campionilor, atunci formatia antrenata de Ivica Rimanic este ca si calificata in grupele principale, cu doua runde inainte de finalul primei faze.

Din pacate, campioana noastra are mai multe jucatoare de baza indisponibile. Narcisa Lecusanu, una dintre handbalistele cele mai importante pe faza defensiva, a suferit recent o operatie la pomete, fiind inca in recuperare dupa interventia chirurgicala.

Ea ar putea forta intrarea pe teren avand pe fata o masca de protectie. Ramona Maier, care s-a accidentat si ea tot la Campionatul European de la inceputul lunii decembrie, mai are de stat pe bara dupa fractura deschisa pe care a suferit-o la un deget.

De asemenea, mai vechile accidentate Valeria Bese si Adriana Nechita Olteanu continua sa aiba probleme medicale.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.