Presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat marti, agentiei NewsIn, ca echipa campioana a Romaniei isi propune in 2009 sa castige din nou titlul, pentru a evolua in grupele Ligii Campionilor, faza pe care doreste sa o depaseasca

"2008 a fost cel mai bun an din istoria CFR-ului, am reusit eventul si am obtinut patru puncte in Liga Campionilor, intr-o grupa foarte dificila. Pana la urma, noi am fost cei care au luat cele mai multe puncte in Liga Campionilor dintre echipele romanesti. Se putea si mai mult. Daca nu am fi avut acele ratari cu Bordeaux… Oricum, ne propunem anul viitor sa depasim aceasta performanta. Ne dorim titlul de campioana mai mult ca anul trecut si sper ca in Liga sa reusim sa ne calificam in optimi", a spus Muresan.

Oficialul a anuntat ca echipa sa va face cel mult trei achizitii in pauza competitionala: "Cred ca vom transfera maximum trei jucatori in aceasta iarna. Postul de portar nu se numara printre cele pe care trebuie sa le intarim. Avem portari de valoare, doar ca trebuie folositi mai des".

Muresan a mentionat ca inca nu s-a luat o decizie in privinta antrenorului Trombetta: "Probabilitatea ca Trombetta sa ramana antrenorul lui CFR Cluj nu a crescut la 100%, e tot la 95%. Vom vedea ce vom face la inceputul anului viitor".

Intrebat ce parere are despre declaratia lui Dubarbier, care a spus ca a venit timpul sa plece de la CFR Cluj, Muresan a afirmat: "Chiar daca Dubarbier nu a jucat nici macar un an pentru CFR Cluj, nu mi s-a parut deplasata declaratia lui. Oricum, jucatorii nu pleaca atunci cand vor ei, atat timp cat sunt sub contract. Cand va veni momentul, o sa il cedam pe Dubarbier, dar nu acum. Nu am primit nicio propunere oficiala din partea lui Lazio, dar nici nu cred ca Lazio e un club care sa aiba bani sa il cumpere pe Dubarbier".

In ceea ce il priveste pe mijlocasul argentinian Juan Culio, dorit de mai multe cluburi din strainatate, Muresan a precizat: "Pentru Culio, avem doua oferte, ambele din Europa, dar le mai analizam, nu stiu ce finalitate vor avea".

Presedintele campioanei s-a referit si la situatia atacantului argentinian Cristian Fabbiani, imprumutat in vara trecuta pentru un an la Newell’s Old Boys. "Chiar daca isi doreste asa de mult, Fabbiani nu poate pleca la River Plate decat cu acordul nostru. Daca nu mai sta la Newell’s, el revine la noi, si atunci noi vom decide daca il redirectionam spre alta echipa sau il pastram. E un jucator foarte bun si cred ca ar avea loc in echipa noastra. Deocamdata, nu ni s-a comunicat ca nu va mai continua la Newell’s. Chiar am vorbit cu el, dar nu mi-a pomenit nimic de plecare", a incheiat Muresan.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.