Atacantul lui CFR se va intalni cu oficialii clubului la care este imprumutat, Newell's Old Boys, pentru a discuta trecerea sa la River Plate, informeaza cotidianul argentinian "Clarin".

"Fabbiani vrea sa ajunga la River. El va avea o intalnire cu oficialii de la Newell's. Conducerea lui River vrea sa il aiba cat mai repede, dar si atacantul vrea sa grabeasca totul.

Fabbiani are bani de primit de la Newell's, iar acest lucru este in favoarea sa. Problema este ca Fabbiani este imprumutat de la CFR Cluj pana in iunie 2009, iar Newell's nu vrea sa-l lase sa plece pentru a se putea bucura inca sase luni de serviciile lui", scrie "Clarin".

Daca cele doua cluburi din Argentina se inteleg, este nevoie si de acceptul lui CFR. Pentru un transfer definitiv, CFR a anuntat ca cere 3.000.000 de euro, dar ar putea accepta si o suma apropiata de cea pentru care l-a cumparat pe Fabbiani de la Lanus, 1,7 milioane de euro. Fabbiani mai este dorit si de Steaua.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.