Atacantul Ionel Ganea a declarat luni ca a avut discutii cu Gigi Becali despre un eventual transfer la Steaua si spune ca este dispus sa joace in Ghencea daca primeste o oferta.

"Am avut discutii si ramane de vazut. Daca face o oferta, sunt dispus sa joc la Steaua", a declarat Ionel Ganea, luni, la stirile PRO TV. Potrivit postului TV, singura pretentie a lui Ganea, in eventualitatea unui transfer la Steaua, este achitarea salariului pe care il are la FC Timisoara, in valoare de 300.000 de euro pe sezon.

Altfel, Ganea a mai declarat ca a particiapat indirect la castigarea unui titlu de campioni al ros-albastrilor, marturisind ca a beneficial de o stimulare financiara din partea stelistilor.

"Am luat banii si am facut-o pe Steaua campioana", a declarat atacantul, refuzand astfel sa dea amanunte despre respectivul meci. Ganea s-a referit la ultima etapa din editia 1997-1998, cand Steaua a devenit campioana gratie faptului ca liderul de pana atunci, Rapid, a terminat la egalitate, scor 2-2, meciul cu Universitatea Craiova, la care evolua pe atunci Ionel Ganea. Acesta i-a luat apararea lui Becali si, referitor la scandalul Valiza a spus:

"Aceste scandaluri nu sunt bune pentru nimeni. Cred ca Gigi Becali trebuie lasat in pace, pentru ca a facut si lucruri bune".

Atacantul Ionel Ganea a fost transferat de FC Timisoara in 2007, de la Rapid si i s-a reziliat contractul de catre clubul FC Timisoara, insa jucatorul nu este de acord cu acest lucru si a spus ca va ramane in continuare la echipa de pe Bega. Mai mult, atacantul a incercat sa mearga la antrenamentele conduse pe atunci de Dusan Uhrin, insa nu a primit acceptul oficialilor banateni pentru a se pregati cu ceilalti jucatori. Ulterior, memoriul despus de FC Timisoara la Comisia de Disciplina a FRF, prin care cerea ratificarea hotararii de suspendare a lui Ganea a fost respins de Comisia de Apel a FRF. Ionel Ganea a marcat trei goluri in sezonul trecut.

Tot in stagiunea trecuta, fostul international a primit 16 etape de suspendare in urma faptului ca l-a agresat pe arbitrul asistent Dorin Mudura in timpul partidei cu Rapid. Ganea a mai incercat sa se antreneze si cu echipa a doua a clubului, insa nu a primit acceptul oficialilor banateni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.