Antrenorul lui Standard Liege, Ladislau Boloni, a declarat ca, in ciuda celor 102 selectii la echipa nationala a Romaniei, se simte maghiar, deoarece asa a fost crescut de parintii sai, informeaza La Derniere Heure

"Am trait in Romania, am jucat peste 100 de meciuri pentru nationala Romaniei, chiar am si inscris impotriva echipei Ungariei, dar parintii mei m-au crescut ca pe un maghiar, si asa ma simt. Sunt maghiar, punct", a spus Boloni in presa belgiana.

Tehnicianul a lasat de inteles ca ar fi fost indus in eroare in momentul semnarii contractului cu Standard: "Cand am semnat cu Standard, gandul meu a fost la Liga Campionilor. Nu am stiut niciun moment ca trebuie sa jucam un tur preliminar, cu atat mai putin ca nu vom fi cap de serie".

Ladislau Boloni a preluat pe Standard Liege in luna iunie a acestui an, dupa ce a negociat vreme de doua luni cu Rapid Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.