Nationala masculina de handbal a Romaniei a pierdut duminica seara si cel de-al doilea meci amical impotriva Serbiei, scor 33-34, dupa ce si in primul joc tricolorii au fost invinsi, scor 40-38

Meciul dintre cele doua nationale s-a disputat la Nis, dupa ce prima partida s-a disputat la Belgrad, iar acestea au reprezentat penultimul test inainte de Campionatul Mondial din Croatia din 2009.

Handbalistii vor reveni in Romania, la Resita, in cursul zilei de luni si vor continua pregatirea acolo, urmand ca intre 8 si 11 ianuarie 2009 sa participe la un turneu amical din Danemarca, unde vor juca in compania tarii gazda, dar si cu Islanda si Bosnia Hertegovina.

La Campionatul Mondial din Croatia, care va avea loc in perioada 16 ianuarie-1 februarie 2009, nationala antrenata de Aihan Omer va evolua in Grupa A, alaturi de Franta, Ungaria, Argentina, Slovacia si Australia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.