Oficialii echipei Arminia Bielefeld, locul 14 in Bundesliga, au obtinut imprumutul pe sase luni al mijlocasului roman Vlad Munteanu, de la VfL Wolfsburg, formatie care l-a pus pe jucator pe lista de transferuri inca de la inceputul sezonului, informeaza site-ul clubului.

Fostul fotbalist al lui Dinamo, al carui angajament cu Wolfsburg expira in 2011, se va prezenta la noua sa echipa in primele zile ale lunii viitoare.

Vlad Munteanu (27 de ani) a fost transferat de gruparea antrenata de Felix Magath la finalul stagiunii 2006-2007, cand acesta a marcat 11 goluri pentru Energie Cottbus, gruparea la care evolua la vremea respectiva.

Mijlocasul roman nu a convins insa la Wolfsburg si, in ianuarie 2008, a fost imprumutat la formatia franceza Auxerre, pentru o perioada de sase luni. Munteanu nu a jucat niciun minut in actuala stagiune din Bundesliga.

Arminia Bielefeld ocupa locul 14 in campionatul Germaniei, unde a acumulat 14 puncte in 17 etape.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.